Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Dada 2 h. nízka
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
Dusené bravčové na hríboch
Dada 60 min. nízka
Klasické bravčové rezne
Dada — nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
Obrátene bravčové rezne
Zuzka — nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
ZÁKUSKY
Ananásové rezy
MÄSOVÉ POLIEVKY
Držková polievka
Krémový orechový zákusok
Makové krémové rezy
DEZERTY V POHÁRI
Jahodový pohár s mascarpone
Opité makové kocky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Fučka
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivová polievka s hráškom
HOVÄDZIE MÄSO
Údený hovädzí jazyk v syrovo- cesnakovom cestíčku
Domáca bravčová šunka s olivami
MORČACIE MÄSO
Morčacie prsia s hruškami
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť