Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Smotanový kelový prívarok s bravčovým
Dada 60 min. stredná
Zobraziť recept
Bravčové na hubách
Jurgason 60 min. nízka
Bravčové závitky so sušenými marhuľami
Pečené karé so slivkami
Dada 2 h. nízka
Marinované bravčové steaky so slaninou
Marinované bravčové mäso na rukole
Zuzka 60 min. nízka
Dusené bravčové na hríboch
Dada 60 min. nízka
Klasické bravčové rezne
Dada — nízka
Bravčové rezne na bielom víne
Zuzka 50 min. nízka
Bravčové so špagetami
Zuzka 30 min. nízka
Bravčové rezne so slivkovým lekvárom
Ražniči v parnom hrnci
Obrátene bravčové rezne
Zuzka — nízka
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Fašírka s vajcom
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Šalátová polievka
KOLÁČE
Tradičná čerešňová bublanina
Bublanina s čiernymi ríbezľami
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
Fazuľová polievka s párkom
SLANÉ CHUŤOVKY
Zemiakové pagáčiky
Plnené kapustné listy
Cesnaková polievka so zemiakmi
Mrkvový zákusok s tvarohom
Pikantné oškvarkové pagáčiky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť