Ražniči v parnom hrnci
![Ražniči v parnom hrnci](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00000014/img_sk_4x3/raznici-v-parnom-hrnci_00180.jpg)
Ražniči bez pridaného tuku.
recept,fotorecept,bravčové karé,cibuľa,šampiňóny,klobása,zemiaky,Bravčové mäso,Parný hrniec,Sezónne recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Kategórie
Bravčové mäso Parný hrniec Sezónne recepty Bezlepkové Bezlaktózové Sezóna - Cibuľa Sezóna - Zemiaky
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové karé | 400 | gramov | |
cibuľa | - | ||
klobása | 200 | gramov | |
korenie grilovacie | - | ||
mrkva | 250 | ||
paprika červená | - | ||
zemiaky | 500 | gramov | |
šampiňóny | 250 | gramov |
Recept
1.
bravčové karé 400 gramov • cibuľa • šampiňóny 250 gramov • klobása 200 gramov • paprika červená
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00000014/small/ingrediencie.jpg)
2.
Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.
3. Obed jedným varením
zemiaky 500 gramov • mrkva 250
Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00000014/small/parenie.jpg)
Dobrú chuť!