Všetky recepty > Hlavné jedlá > Hlavné jedlá z mäsa > Bravčové mäso
Ražniči bez pridaného tuku.
recept,fotorecept,bravčové karé,cibuľa,šampiňóny,klobása,zemiaky,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty
Bravčové mäso
Kuchtil
Počet porcií
4
Čas prípravy
60 min.
Náročnosť
nízka
1.
bravčové karé 400 gramov • cibuľa • šampiňóny 250 gramov • klobása 200 gramov • paprika červená
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.
2.
Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.
3. Obed jedným varením
zemiaky 500 gramov • mrkva 250
Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.
Dobrú chuť!
bravčové karé | 400 | gramov | |
cibuľa | - | ||
klobása | 200 | gramov | |
korenie grilovacie | - | ||
mrkva | 250 | ||
paprika červená | - | ||
zemiaky | 500 | gramov | |
šampiňóny | 250 | gramov |