Ražniči v parnom hrnci
Ražniči bez pridaného tuku.
recept,fotorecept,bravčové karé,cibuľa,šampiňóny,klobása,zemiaky,Bravčové mäso,Parný hrniec,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Kategórie
Bravčové mäso › Parný hrniec › Bezlepkové › Bezlaktózové › Sezóna - Cibuľa › Sezóna - Zemiaky ›
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové karé | 400 | gramov | |
cibuľa | - | ||
klobása | 200 | gramov | |
korenie grilovacie | - | ||
mrkva | 250 | ||
paprika červená | - | ||
zemiaky | 500 | gramov | |
šampiňóny | 250 | gramov |
Recept
1.
bravčové karé 400 gramov • cibuľa • šampiňóny 250 gramov • klobása 200 gramov • paprika červená
Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.
2.
Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.
3. Obed jedným varením
zemiaky 500 gramov • mrkva 250
Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.
Dobrú chuť!