svetvomne.sk

Ražniči v parnom hrnci

    

Ražniči bez pridaného tuku.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

bravčové karé 400 gramov  cibuľa  šampiňóny 250 gramov  klobása 200 gramov  paprika červená

Mäso umyjeme a nakrájame na menšie kocky. Cibuľu očistíme, prekrojíme na štvrtiny a rozoberieme na plátky. Umyjeme malé šampiňóny (väčšie prekrojíme na polovice), klobásu pokrájame na kolieska, očistenú papriku na polovice pásikov. Uvedené ingrediencie napichujeme striedavo na špajdľu.

2. 

korenie grilovacie

Pripravené špízy posypeme korením. Vložíme ich do spodnej (prvej) parnej nádoby. Paríme 30-35 minút.

3. Obed jedným varením

zemiaky 500 gramov  mrkva 250

Do vrchnej (druhej) parnej nádoby nakrájame ošúpané zemiaky a očistenú na kolieska nakrájanú čerstvú mrkvu.

Obed jedným varením

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť