RECEPTY

Zemský tysaj

Zemský tysaj

Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.

recept,fotorecept,mrkva,zemiaky,cibuľa,párky bravčové,Bravčové mäso,Slovenská kuchyňa,Sezónne recepty

Bravčové mäso

Slovenská kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa120gramov
mrkva250gramov
olej slnečnicový4polievkové lyžice
párky bravčové2kusy
zemiaky250gramov

 

Recept

1. 

mrkva 250 gramov  zemiaky 250 gramov

Zemiaky a mrkvu si očistíme a nakrájame na tenke hranolky.

2. 

olej slnečnicový 4 polievkové lyžice

Na panvici si rozpálime olej a dáme zmažiť pripravenú zaleninu. Občasne prehodíme alebo premiešame.

3. 

cibuľa 120 gramov

Pridáme na mesiačiky nakrájanú cibuľu a jemne osolíme.

4. 

párky bravčové 2 kusy

Na posledných 10 minút pridáme nakrájané párky. Opekáme, kým nie sú zemiaky mäkké.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies