Zemský tysaj

Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.
recept,fotorecept,mrkva,zemiaky,cibuľa,párky bravčové,Bravčové mäso,Slovenská kuchyňa,Sezónne recepty
Bravčové mäso
Slovenská kuchyňa
Kategórie
Bravčové mäso › Slovenská kuchyňa › Sezónne recepty › Sezóna - Cibuľa › Sezóna - Mrkva › Sezóna - Zemiaky ›Ingrediencie
Ingrediencie
| cibuľa | 120 53 | gramov kcal | |
| mrkva | 250 113 | gramov kcal | |
| olej slnečnicový | 4 540 | polievkové lyžice kcal | |
| párky bravčové | 2 ?? | kusy kcal | |
| zemiaky | 250 230 | gramov kcal |
Recept
2.
olej slnečnicový 4 polievkové lyžice
Na panvici si rozpálime olej a dáme zmažiť pripravenú zaleninu. Občasne prehodíme alebo premiešame.


4.
párky bravčové 2 kusy
Na posledných 10 minút pridáme nakrájané párky. Opekáme, kým nie sú zemiaky mäkké.

Dobrú chuť!

























