Zemský tysaj
Párky na cibuli so zeleninou a zemiakmi.
recept,fotorecept,mrkva,zemiaky,cibuľa,párky bravčové,Bravčové mäso,Slovenská kuchyňa,Sezónne recepty
Bravčové mäso
Slovenská kuchyňa
Kategórie
Bravčové mäso Slovenská kuchyňa Sezónne recepty Sezóna - Mrkva Sezóna - Cibuľa Sezóna - Zemiaky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 120 | gramov | |
mrkva | 250 | gramov | |
olej slnečnicový | 4 | polievkové lyžice | |
párky bravčové | 2 | kusy | |
zemiaky | 250 | gramov |
Recept
2.
olej slnečnicový 4 polievkové lyžice
Na panvici si rozpálime olej a dáme zmažiť pripravenú zaleninu. Občasne prehodíme alebo premiešame.
4.
párky bravčové 2 kusy
Na posledných 10 minút pridáme nakrájané párky. Opekáme, kým nie sú zemiaky mäkké.
Dobrú chuť!