Bravčové v alobale

Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.
recept,fotorecept,zemiaky,mäso bravčové - rezne,cesnak,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 6 33 | strúčikov kcal | |
cibuľa | 120 53 | gramov kcal | |
mäso bravčové - rezne | 4 ?? | kusy kcal | |
olej slnečnicový | 4 540 | polievkové lyžice kcal | |
paprika červená mletá | 0 ?? | kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 150 0 | mililitrov kcal | |
zemiaky | 600 552 | gramov kcal | |
šampiňóny sterilizované | 120 26 | gramov kcal |
Recept
1.
zemiaky 600 gramov • mäso bravčové - rezne 4 kusy • cesnak 6 strúčikov • cibuľa 120 gramov
Zemiaky ošúpeme, umyjeme a pokrájame na kolieska. Bravčové rezne naklepeme v mikroténových vrecúškach natenko. Očistíme cesnak a cibuľu. Cibuľu pokrájame na kolieska, cesnak na plátky.

2.
olej slnečnicový 4 polievkové lyžice • soľ • paprika červená mletá
Pripravíme si primerane veľké 4 kusy alobalu (hliníkovej fólie). Na každý alobal nalejeme trochu oleja, poukladáme zemiaky, cibuľu, osolíme. Na zemiaky položíme bravčový rezeň. Rezeň tiež jemne osolíme a posypeme mletou červenou paprikou. Na rezeň položíme plátky cesnaku...


4.
voda 150 mililitrov
Z alobalu vytvoríme pevne uzatvorené balíčky a uložíme ich na pekáč. Podlejeme vodou. Pečieme v rúre pri 220-250°C 60 minút.

Dobrú chuť!