RECEPTY

Bravčové v alobale

Bravčové v alobale

Porcie voňavého mäsa so zemiakmi a šampiňónmi. Jednoduchá príprava, jednoduché servírovanie.

recept,fotorecept,zemiaky,mäso bravčové - rezne,cesnak,Bravčové mäso,Sezónne recepty,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

1 h. 20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak6strúčikov
cibuľa120gramov
mäso bravčové - rezne4kusy
olej slnečnicový4polievkové lyžice
paprika červená mletá-
soľ-
voda150mililitrov
zemiaky600gramov
šampiňóny sterilizované120gramov

 

Recept

1. 

zemiaky 600 gramov  mäso bravčové - rezne 4 kusy  cesnak 6 strúčikov  cibuľa 120 gramov

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a pokrájame na kolieska. Bravčové rezne naklepeme v mikroténových vrecúškach natenko. Očistíme cesnak a cibuľu. Cibuľu pokrájame na kolieska, cesnak na plátky.

Zemiaky ošúpeme, umyjeme a pokrájame na...

2. 

olej slnečnicový 4 polievkové lyžice  soľ  paprika červená mletá

Pripravíme si primerane veľké 4 kusy alobalu (hliníkovej fólie). Na každý alobal nalejeme trochu oleja, poukladáme zemiaky, cibuľu, osolíme. Na zemiaky položíme bravčový rezeň. Rezeň tiež jemne osolíme a posypeme mletou červenou paprikou. Na rezeň položíme plátky cesnaku...

Pripravíme si primerane veľké 4 kusy alobalu...

3. 

šampiňóny sterilizované 120 gramov

... a rovnomerne rozdelíme šampiňóny.

... a rovnomerne rozdelíme šampiňóny....

4. 

voda 150 mililitrov

Z alobalu vytvoríme pevne uzatvorené balíčky a uložíme ich na pekáč. Podlejeme vodou. Pečieme v rúre pri 220-250°C 60 minút.

Z alobalu vytvoríme pevne uzatvorené balíčky a...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť