RECEPTY

Cesnakovo-paprikový bôčik

Cesnakovo-paprikový bôčik

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Táto, nie práve najzdravšia :) lahôdka najlepšie chutí nakrájaná na čerstvom chlebíku potretom horčicou.

recept,fotorecept,bravčový bôčik,cesnak,Bravčové mäso,Bezlepkové,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčový bôčik

800

2800

gramov

kcal

cesnak

8

44

strúčikov

kcal

paprika červená mletá

1.5

71

polievkovej lyžice

kcal

soľ

2

0

čajové lyžičky

kcal

voda

2.5

5525

litra

kcal

 

Recept

1. 

bravčový bôčik 800 gramov  voda 2.5 litra  soľ 2 čajové lyžičky

Na uvedený pokrm vyberieme dobre prerastený bôčik, najlepšie bez kostí. Pokiaľ kúpime bôčik s kosťami po uvarení ich ľahko vytiahneme.
Bôčik umyjeme, vložíme do hrnca so slanou vodou. Varíme zakrytý približne 1,5 hodiny (do uvareného musí ísť ľahko zapichnúť, až po stred, vidlička).

Na uvedený pokrm vyberieme dobre prerastený...

2. 

cesnak 8 strúčikov

Uvarený bôčik vyberieme na tanier, vytiahneme z neho prípadné kosti a dobre ho celý potrieme roztlačeným cesnakom.

Uvarený bôčik vyberieme na tanier, vytiahneme z...

3. 

paprika červená mletá 1.5 polievkovej lyžice

Bôčik dobre potrieme mletou červenou paprikou a jemne posolíme. Necháme vychladnúť a uložíme do chladničky. Dobre vychladnutý pokrájame na plátky a podávame.

Bôčik dobre potrieme mletou červenou paprikou a...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť