RECEPTY

Bravčové soté s pečienkou

Bravčové soté s pečienkou

Soté "na divoko" podávame s varenými zemiakmi a štipľavou feferónkou.

recept,fotorecept,bravčové stehno,kuracia pečeň,Bravčové mäso,Bezlaktózové

Bravčové mäso

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bravčové stehno350gramov
korenie majorán sušený2čajové lyžičky
korenie na divinu1čajová lyžička
kuracia pečeň500gramov
múka hladká30gramov
olej slnečnicový2polievkové lyžice
paprika červená mletá1čajová lyžička
pór100gramov
soľ1čajová lyžička
soľ-
voda600mililitrov

 

Recept

1. 

bravčové stehno 350 gramov  olej slnečnicový 2 polievkové lyžice

Bravčové mäso pokrájame na prúžky a osmažíme na panvici na oleji.

2. 

paprika červená mletá 1 čajová lyžička  soľ 1 čajová lyžička  korenie na divinu 1 čajová lyžička  korenie majorán sušený 2 čajové lyžičky  voda 300 mililitrov

Na zatiahnuté mäso nasypeme papriku, soľ, korenie a majorán. Podlejeme vodou a zakryté 25 minút dusíme.

3. 

pór 100 gramov

Pór umyjeme a nadrobno nakrájame.

4. 

Pridáme ho k mäsu a dusíme ďalej 5 minút.

5. 

kuracia pečeň 500 gramov

K hotovému mäsu pridáme umyté odblanené pečienky. Premiešame a všetko spolu ešte 5-8 minút povaríme.

6. 

múka hladká 30 gramov  voda 300 mililitrov

Na zahustenie pridáme trochu múky rozmiešanej vo vode.

7. 

soľ

Povaríme do zhustnutia, podľa chuti dosolíme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies