Balkánsky plameň
Niečo pre milovníkov pikantných jedál.
recept,fotorecept,bravčové stehno,masť bravčová,slanina údená,lečo sterilizované,šampiňóny,Bravčové mäso,,Bezlepkové,Bezlaktózové
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bravčové stehno | 600 | gramov | |
cesnak | 3 | strúčiky | |
cibuľa | 80 | gramov | |
feferónky sterilizované | 1 | kus | |
kečup | 2 | polievkové lyžice | |
korenie čierne mleté | - | ||
lečo sterilizované | 150 | gramov | |
masť bravčová | 100 | gramov | |
slanina údená | 60 | gramov | |
šampiňóny | 100 | gramov |
Recept
2.
masť bravčová 100 gramov • slanina údená 60 gramov • cibuľa 80 gramov • šampiňóny 100 gramov
Cibuľu a šampiňóny pokrájame. V hlbšej panvici rozpálime tuk a opražíme na ňom kocky slaniny a cibuľu. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania ho opekáme.
3.
feferónky sterilizované 1 kus • lečo sterilizované 150 gramov • cesnak 3 strúčiky • kečup 2 polievkové lyžice • korenie čierne mleté
Keď je mäso takmer mäkké, pridáme feferónku, huby, pretlačený cesnak a nakoniec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupom. Dochutíme korením a dodusíme mäso.
Dobrú chuť!