svetvomne.sk

Balkánsky plameň

    

Niečo pre milovníkov pikantných jedál.

Kuchtil

Počet porcií

5

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 

1. 

bravčové stehno 600 gramov

Umyté mäso odblaníme, pokrájame na väčšie rezance.

2. 

masť bravčová 100 gramov  slanina údená 60 gramov  cibuľa 80 gramov  šampiňóny 100 gramov

Cibuľu a šampiňóny pokrájame. V hlbšej panvici rozpálime tuk a opražíme na ňom kocky slaniny a cibuľu. Pridáme osolené a okorenené mäso a za stáleho miešania ho opekáme.

3. 

feferónky sterilizované 1 kus  lečo sterilizované 150 gramov  cesnak 3 štipky  kečup 2 polievkové lyžice  korenie čierne mleté

Keď je mäso takmer mäkké, pridáme feferónku, huby, pretlačený cesnak a nakoniec lečo bez nálevu. Zjemníme kečupom. Dochutíme korením a dodusíme mäso.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť