Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Balkánsky plameň
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Plnené zemiakové placky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zemiaková kyslá polievka
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Vianočná kačka
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
ZÁKUSKY
Kokosové rezy
SLADKÉ JEDLÁ
Tvarohové fánky
KURACIE MÄSO
ActiFry grilované kuracie prsia s poľným šalátom
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom
Bravčové v jablkovej omáčke
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť