Národné kuchyne▼
Viac▼
BRAVČOVÉ MÄSO
Balkánsky plameň
Jurgason 60 min. nízka
Zobraziť recept
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekané zemiaky s lečom
Dada — nízka
Plnené zemiakové placky
Dada 2 h. stredná
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Gratinované zemiaky
Bravčové soté s pečienkou
MÄSOVÉ POLIEVKY
Boršč
ZELENINOVÉ PRÍLOHY
Dusená červená kapusta
Halászlé z pangasiusa
SUCHÉ PEČIVO
Vanilkové rožky
RAŇAJKOVÉ KAŠE
Ražná kaša s jablkami
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie stehno na červenom víne
KOLÁČE
Fazuľové buchty
ZÁKUSKY
Tvarohový zákusok s broskyňami
Jarná mäsová roláda
Bravčové rezne na bielom víne
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť