Národné kuchyne▼
Viac▼
PRÍVARKY A OMÁČKY
Pikantná paradajková omáčka
SLANÉ CHUŤOVKY
Vaječná zeleninová tlačenka
KURACIE MÄSO
Zemiakové placky s kuracou pečienkou
SLANÉ KOLÁČE
Pizza z lístkového cesta
BRAVČOVÉ MÄSO
Balkánsky plameň
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Makrela v jogurte
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
Pikantné kuracie pečienky v smotanovej omáčke
Pikantné kuracie stehná na grile
CESTOVINY
Pikantné cestoviny s tuniakom
Pečená bravčová roláda
Fašírka s vajcom
ZÁKUSKY
Oblíž prst
SUCHÉ PEČIVO
Čertove makové oči
Frankfurtská polievka
Banánové krémové rezy s tvarohom
Zemiakový prívarok s kôprom
Mäsové guľky v paradajkovej omáčke
Kokosky
HUBOVÉ POLIEVKY
Hlivový guláš so zemiakmi
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Cícerové placky s koriandrom
KOLÁČE
Liate jablkové buchty
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť