svetvomne.sk

Pikantná paradajková omáčka

     

Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Cibuľa sušená1polievková lyžica
Cukor kryštálový1polievková lyžica
Feferónky sterilizované1kus
Ocot1polievková lyžica
Paradajkový pretlak500gramov
Paradajky sterilizované400gramov
Soľ1.5čajovej lyžičky
Voda300mililitrov
Voda2polievkové lyžice
Škrob kukuričný2čajové lyžičky
Bravčové plnené bochníčky

1. 

feferónky sterilizované 1 ks  voda 300 ml

Feferónku povaríme 15 minút vo vode. Feferónku vyberieme.

2. 

paradajkový pretlak 500 g  soľ 1.5 ČL  cukor kryštálový 1 PL

Pridáme paradajkový pretlak, soľ a cukor.

3. 

paradajky sterilizované 400 g

Paradajky z konzervy pokrájame a spolu s nálevom, v ktorom boli sterilizované, pridáme do omáčky. Chvíľu prevaríme...

4. 

škrob kukuričný 2 ČL  voda 2 PL

...a podľa potreby zahustíme trochou kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

5. 

cibuľa sušená 1 PL  ocot 1 PL

Nakoniec vmiešame sušenú cibuľu alebo sušenú cibuľovú vňať. Dochutíme octom.

6. 

Bravčové plnené bochníčky recept

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť