svetvomne.sk

Pikantná paradajková omáčka

    

Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:   

 

 
 
Bravčové plnené bochníčky recept-
cibuľa sušená1polievková lyžica
cukor kryštálový1polievková lyžica
feferónky sterilizované1kus
ocot1polievková lyžica
paradajkový pretlak500gramov
paradajky sterilizované400gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
voda300mililitrov
voda2polievkové lyžice
škrob kukuričný2čajové lyžičky

1. 

feferónky sterilizované 1 kus  voda 300 mililitrov

Feferónku povaríme 15 minút vo vode. Feferónku vyberieme.

2. 

paradajkový pretlak 500 gramov  soľ 1.5 čajovej lyžičky  cukor kryštálový 1 polievková lyžica

Pridáme paradajkový pretlak, soľ a cukor.

3. 

paradajky sterilizované 400 gramov

Paradajky z konzervy pokrájame a spolu s nálevom, v ktorom boli sterilizované, pridáme do omáčky. Chvíľu prevaríme...

4. 

škrob kukuričný 2 čajové lyžičky  voda 2 polievkové lyžice

...a podľa potreby zahustíme trochou kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

5. 

cibuľa sušená 1 polievková lyžica  ocot 1 polievková lyžica

Nakoniec vmiešame sušenú cibuľu alebo sušenú cibuľovú vňať. Dochutíme octom.

6. 

Bravčové plnené bochníčky recept

Tip na servírovanie.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť