RECEPTY

Pikantná paradajková omáčka

Pikantná paradajková omáčka

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Jemne pikantná omáčka z paradajkového pretlaku a sterilizovaných paradajok.

recept,fotorecept,feferónky sterilizované,paradajkový pretlak,paradajky sterilizované,Prívarky a omáčky

Prívarky a omáčky

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Bravčové plnené bochníčky recept-
cibuľa sušená1polievková lyžica
cukor kryštálový1polievková lyžica
feferónky sterilizované1kus
ocot1polievková lyžica
paradajkový pretlak500gramov
paradajky sterilizované400gramov
soľ1.5čajovej lyžičky
voda300mililitrov
voda2polievkové lyžice
škrob kukuričný2čajové lyžičky

 

Recept

1. 

feferónky sterilizované 1 kus  voda 300 mililitrov

Feferónku povaríme 15 minút vo vode. Feferónku vyberieme.

Feferónku povaríme 15 minút vo vode. Feferónku...

2. 

paradajkový pretlak 500 gramov  soľ 1.5 čajovej lyžičky  cukor kryštálový 1 polievková lyžica

Pridáme paradajkový pretlak, soľ a cukor.

Pridáme paradajkový pretlak, soľ a cukor....

3. 

paradajky sterilizované 400 gramov

Paradajky z konzervy pokrájame a spolu s nálevom, v ktorom boli sterilizované, pridáme do omáčky. Chvíľu prevaríme...

Paradajky z konzervy pokrájame a spolu s...

4. 

škrob kukuričný 2 čajové lyžičky  voda 2 polievkové lyžice

...a podľa potreby zahustíme trochou kukuričného škrobu rozmiešaného vo vode.

...a podľa potreby zahustíme trochou...

5. 

cibuľa sušená 1 polievková lyžica  ocot 1 polievková lyžica

Nakoniec vmiešame sušenú cibuľu alebo sušenú cibuľovú vňať. Dochutíme octom.

Nakoniec vmiešame sušenú cibuľu alebo sušenú...

6. 

Bravčové plnené bochníčky recept

Tip na servírovanie.

Tip na servírovanie....

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť