svetvomne.sk

Omáčka z vareného hovädzieho mäsa

    

Uvarili ste si hovädziu polievku či vývar. Ak vám zostalo neskonzumované varené mäso z nej ponúkame vám naozaj výbornú omáčku z neho. Je vhodná k cestovinám, ale aj k haluškám, zemiakom či s knedľou.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Hovädzí vývar recept100mililitrov
cesnak2strúčiky
cestoviny - Špagety250gramov
cibuľa červená300gramov
hovädzie predné - varené250gramov
olej slnečnicový30mililitrov
paradajkový pretlak350mililitrov
tymián½čajovej lyžičky

1. 

cibuľa červená 300 gramov  olej slnečnicový 30 mililitrov

Cibuľu ošúpeme, nadrobno nakrájame a osmažíme na oleji.

2. 

hovädzie predné - varené 250 gramov

Uvarené hovädzie mäso z polievky nakrájame a v kuchynskom robote najemno nasekáme.

3. 

tymián ½ čajovej lyžičky

Pridáme k cibuli a prisypeme tymián.

4. 

paradajkový pretlak 350 mililitrov  Hovädzí vývar recept 100 mililitrov

Prilejeme pretlak, vývar a privedieme do varu.

5. 

cesnak 2 strúčiky

Nakoniec vmiešame očistený prelisovaný cesnak.

6. 

cestoviny - Špagety 250 gramov

Tip na servírovanie: Cestoviny uvaríme v slanej vode a scedíme.

7. 

Na tanier položíme porciu cestovín a pridáme omáčku.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť