Národné kuchyne▼
Viac▼
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Hovädzie stehno na červenom víne
PRÍVARKY A OMÁČKY
Omáčka z vareného hovädzieho mäsa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin so syrom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané cestoviny
Bryndzové tyčinky
SUCHÉ PEČIVO
Medové srdiečka
Grilážky
Kolieska s orechovým snehom
Kokosovo smotanové rohlíčky
ZÁKUSKY
Punčové rezy
SIRUPY A ČAJE
Vianočný punč
Žabky
KOLÁČE
Orechový koláč s tvarohom a zapekaným snehom
Piškótová saláma s orechmi a kokosom
Banánové krémové rezy s tvarohom
Farebné mäsovo zeleninové soté
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť