Národné kuchyne
Viac
KURACIE MÄSO
Kura Cacciatore
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie mleté mäso so zemiakovo syrovou kašou
Hovädzie pliecko s batátovým pyré
Hovädzie stehno na červenom víne
PRÍVARKY A OMÁČKY
Omáčka z vareného hovädzieho mäsa
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Pečené sladké zemiaky
Kuracie rezne v tymiánovom cestíčku
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pstruh s tymiánom
SLANÉ CHUŤOVKY
Tofu závin so syrom
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Restovaná králičia pečeň
DIVINA
Plnená prepelica v slaninkovom obale
Zapekané cestoviny
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Lečo s vajcom
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť