Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.
recept,fotorecept,pstruh,tymián,Hlavné jedlá z rýb,Bezlepkové,Bezlaktózové
Hlavné jedlá z rýb
Kuchtil
Počet porcií
2
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
1.
pstruh 1400 gramov • cibuľa 150 gramov • tymián
Pstruhy umyjeme, jemne papierovou utierkou vysušíme. Do bruška im napcháme na kolieska nakrájanú cibuľu a do každého pstruha pridáme vetvičku čerstvého tymianu.
2.
korenie na ryby • olej repkový
Pred pečením okoreníme povrch pstruhov korením na ryby. Pstruhy pečieme zakryté 20 minút na 180°C.
Dobrú chuť!
cibuľa | 150 | gramov | |
korenie na ryby | - | ||
olej repkový | - | ||
pstruh | 1400 | gramov | |
tymián | - |