Pstruh s tymiánom

Recept na rýchlu prípravu pečeného pstruha s tymianom.
recept,fotorecept,pstruh,tymián,Hlavné jedlá z rýb,Bezlaktózové,Bezlepkové
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
| cibuľa | 150 66 | gramov kcal | |
| korenie na ryby | 0 ?? | kcal | |
| olej repkový | 0 ?? | kcal | |
| pstruh | 1400 2660 | gramov kcal | |
| tymián | 0 ?? | kcal |
Recept
1.
pstruh 1400 gramov • cibuľa 150 gramov • tymián
Pstruhy umyjeme, jemne papierovou utierkou vysušíme. Do bruška im napcháme na kolieska nakrájanú cibuľu a do každého pstruha pridáme vetvičku čerstvého tymianu.

2.
korenie na ryby • olej repkový
Pred pečením okoreníme povrch pstruhov korením na ryby. Pstruhy pečieme zakryté 20 minút na 180°C.

Dobrú chuť!
























