svetvomne.sk

Pangasius na masle a cibuli

    

Pangasius, alebo iná ryba na masle a cibuli.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
cibuľa600gramov
maslo100gramov
pangasius mrazený600gramov
paprika červená mletá-
soľ-

1. 

pangasius mrazený 600 gramov  soľ  paprika červená mletá  cibuľa 600 gramov

Pangasiusa rozmrazíme, umyjeme, podľa potreby môžeme nakrájať na menšie filety a poukladáme ho do pekáča. Osolíme, posypeme mletou červenou paprikou a na kolieska nakrájanou očistenou cibuľou.

2. 

maslo 100 gramov

Na povrch poukladáme plátky masla. Pečieme 30 minút na strednom stupni v rozohriatej rúre.

3. 

Podávame so zemiakovým pyré.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť