Národné kuchyne▼
Viac▼
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami
Surimi - rybacie karbonátky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Pangasius na masle a cibuli
Pangasius zapečený s hermelínom
Pangasius na bambusových výhonkoch
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Mliečna fazuľová polievka
CESTOVINY
Halušky
SLANÉ CHUŤOVKY
Oškvarkové slimáčiky
Fazuľová polievka s párkom
Polievka z veľkej strakatej fazule
Frankfurtská polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčová pečeň na cibuli
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Mrkvovo-kapustový šalát s jogurtom
ZÁKUSKY
Slávnostné jahodové rezy
Nepečené čokoládovo banánové kocky
KURACIE MÄSO
Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou
TORTY
Prekladaná jablková torta
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť