Národné kuchyne
Viac
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Pangasius so smotanovo - horčicovou omáčkou
Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
ActiFry paprikovo-zázvorový pangasius
Pangasius v celozrnnom cestíčku
Pangasius v lístkovom ceste s brusnicami
Surimi - rybacie karbonátky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Halászlé z pangasiusa
Pangasius na zázvore s čínskymi rezancami
Pangasius na masle a cibuli
Pangasius zapečený s hermelínom
Pangasius na bambusových výhonkoch
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť