RECEPTY

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

recept,fotorecept,pangasius mrazený,kôpor,Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

jogurt biely 3,5% tuku100gramov
kôpor-
múka hladká80gramov
olej repkový-
pangasius mrazený400gramov
soľ¼čajovej lyžičky
vajce slepačie1kus

 

Recept

1. 

pangasius mrazený 400 gramov

Filety ryby rozmrazíme, umyjeme, osušíme a ľahko osolíme.

2. 

múka hladká 80 gramov  jogurt biely 3,5% tuku 100 gramov  vajce slepačie 1 kus  soľ ¼ čajovej lyžičky

Do hlbokého taniera nasypeme múku, pridáme jogurt, vajce a soľ.

3. 

Vymiešame hladké cestíčko.

4. 

kôpor

Do cestíčka primiešame najemno nasekaný kôpor v primeranom množstve, alebo v množstve podľa chuti. Rybu v cestíčku obalíme...

5. 

olej repkový

...a vypražíme v horúcom oleji z jednej...

6. 

...a z druhej strany.

7. 

Podávame so zemiakovou prílohou a s tatárskou omáčkou.

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť