Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!
recept,fotorecept,pangasius mrazený,kôpor,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
jogurt biely 3,5% tuku | 100 ?? | gramov kcal | |
kôpor | 0 ?? | kcal | |
múka hladká | 80 278 | gramov kcal | |
olej repkový | 0 ?? | kcal | |
pangasius mrazený | 400 ?? | gramov kcal | |
soľ | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 1 88 | kus kcal |
Recept

2.
múka hladká 80 gramov • jogurt biely 3,5% tuku 100 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ ¼ čajovej lyžičky
Do hlbokého taniera nasypeme múku, pridáme jogurt, vajce a soľ.

3.
Vymiešame hladké cestíčko.

4.
Do cestíčka primiešame najemno nasekaný kôpor v primeranom množstve, alebo v množstve podľa chuti. Rybu v cestíčku obalíme...


6.
...a z druhej strany.

7.
Podávame so zemiakovou prílohou a s tatárskou omáčkou.

Dobrú chuť!