Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku
Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!
recept,fotorecept,pangasius mrazený,kôpor,Hlavné jedlá z rýb
Hlavné jedlá z rýb
Ingrediencie
Ingrediencie
jogurt biely 3,5% tuku | 100 | gramov | |
kôpor | - | ||
múka hladká | 80 | gramov | |
olej repkový | - | ||
pangasius mrazený | 400 | gramov | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 1 | kus |
Recept
2.
múka hladká 80 gramov • jogurt biely 3,5% tuku 100 gramov • vajce slepačie 1 kus • soľ ¼ čajovej lyžičky
Do hlbokého taniera nasypeme múku, pridáme jogurt, vajce a soľ.
3.
Vymiešame hladké cestíčko.
4.
Do cestíčka primiešame najemno nasekaný kôpor v primeranom množstve, alebo v množstve podľa chuti. Rybu v cestíčku obalíme...
6.
...a z druhej strany.
7.
Podávame so zemiakovou prílohou a s tatárskou omáčkou.
Dobrú chuť!