svetvomne.sk

Vyprážaná ryba v kôprovom cestíčku

     

Jemné jogurtovo-kôprové cestíčko dodá skvelú chuť každej rybke, ktorú v ňom obalíte a vypražíte. Mňam!

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
Jogurt biely 3,5% tuku100gramov
Kôpor
Múka hladká80gramov
Olej repkový
Pangasius mrazený400gramov
Soľ¼čajovej lyžičky
Vajce slepačie1kus

1. 

pangasius mrazený 400 g

Filety ryby rozmrazíme, umyjeme, osušíme a ľahko osolíme.

2. 

múka hladká 80 g  jogurt biely 3,5% tuku 100 g  vajce slepačie 1 ks  soľ ¼ ČL

Do hlbokého taniera nasypeme múku, pridáme jogurt, vajce a soľ.

3. 

Vymiešame hladké cestíčko.

4. 

kôpor

Do cestíčka primiešame najemno nasekaný kôpor v primeranom množstve, alebo v množstve podľa chuti. Rybu v cestíčku obalíme...

5. 

olej repkový

...a vypražíme v horúcom oleji z jednej...

6. 

...a z druhej strany.

7. 

Podávame so zemiakovou prílohou a s tatárskou omáčkou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť