RECEPTY

Marinovaný losos na studeno

Marinovaný losos na studeno

Jednoduchý recept na marinovaný losos pre studenú kuchyňu.

recept,fotorecept,losos filet,kôpor,cvikla - červená repa,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

brandy1polievková lyžica
cukor kryštálový1polievková lyžica
cvikla - červená repa400gramov
kôpor2čajové lyžičky
losos filet400gramov
soľ2čajové lyžičky

 

Recept

1. 

losos filet 400 gramov

Filet z lososa vložíme do misky tak aby vzplnil celú plochu dna.

2. 

soľ 2 čajové lyžičky  cukor kryštálový 1 polievková lyžica  kôpor 2 čajové lyžičky

Filet posypeme hrubozrnnou soľou, kryštálovým cukrom a sušeným kôprom.

3. 

cvikla - červená repa 400 gramov  brandy 1 polievková lyžica

Červenú repu nastrúhame na jemno a v rovnomernej vrstve uložíme na filet. Pokvapkáme s brandy. Misku zatvoríme a odložíme do chladničky na 3-4 dni.

4. 

Filet opartne očistíme od marinády príborovým nožíkom, nakrájame na tenké plátky a podávame na kanapkách, jednohubkách, obložených chlebíkoch alebo ako sôčasť studenej misy.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies