svetvomne.sk

Cvikla s tuniakom

     

Tenké plátky varenej červenej repy s tuniakom vo vlastnej šťave z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:   

 

 
 

1. 

cvikla - červená repa 150 g

Cviklu umyjeme a vložíme do viacej vody. Varíme domäkka cca 30 - 50 min (závisí od veľkosti). Po vychladnutí ošúpeme škrabkou na zemiaky.

2. 

Uvarenú cviklu nakrájame na tenké plátky a poukladáme na tanier.

3. 

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 75 g  Valeriánka poľná (Polníček, šalát Poľníček)  5 g  orechy kešu 10 g  olej olivový ½ PL  soľ himalájska ružová ¼ ČL

Pridáme kúsky tuniaka, ozdobíme lístkami, orieškami a dochutíme.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť