RECEPTY

Cvikla s tuniakom

Cvikla s tuniakom

Tenké plátky varenej červenej repy s tuniakom vo vlastnej šťave z konzervy. Jednoduché, zdravé a chutné.

recept,fotorecept,cvikla - červená repa,tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,Rybacie šaláty,Bezlepkové,Bezlaktózové

Rybacie šaláty

Kuchtil

Počet porcií

1

Čas prípravy

45 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Valeriánka poľná (Polníček, šalát Poľníček) 5gramov
cvikla - červená repa150gramov
olej olivový½polievkovej lyžice
orechy kešu10gramov
soľ himalájska ružová¼čajovej lyžičky
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave75gramov

 

Recept

1. 

cvikla - červená repa 150 gramov

Cviklu umyjeme a vložíme do viacej vody. Varíme domäkka cca 30 - 50 min (závisí od veľkosti). Po vychladnutí ošúpeme škrabkou na zemiaky.

2. 

Uvarenú cviklu nakrájame na tenké plátky a poukladáme na tanier.

3. 

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 75 gramov  Valeriánka poľná (Polníček, šalát Poľníček)  5 gramov  orechy kešu 10 gramov  olej olivový ½ polievkovej lyžice  soľ himalájska ružová ¼ čajovej lyžičky

Pridáme kúsky tuniaka, ozdobíme lístkami, orieškami a dochutíme.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies