svetvomne.sk

Tuniaková nátierka

Tuniaková nátierka

    

Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.

recept,fotorecept,tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,Nátierky,Bezlepkové

Nátierky

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:  Nátierky  Bezlepkové  

 

Recept

1. Príprava vajec

vajce slepačie 4 kusy

Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť v studenej vode a očistíme.

Príprava vajec

2. Príprava tuniaka

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 gramov

Konzervu tuniaka otvoríme a obsah aj so šťavou vylejeme do nádoby na mixovanie.

Príprava tuniaka

3. Pridáme

cibuľa 40 gramov  soľ ½ čajovej lyžičky  maslo 50 gramov  syr tavený 80 gramov

Cibuľu očistíme, nakrájame a vsypeme k tuniakovi. Pridáme soľ, maslo, syr a vajcia.

Pridáme

4. Zmixujeme

Všetky ingrediencie do penista zmixujeme pomocou niektorého z druhov mixérov.

Zmixujeme

Dobrú chuť!

Ingrediencie

cibuľa40gramov
maslo50gramov
soľ½čajovej lyžičky
syr tavený80gramov
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave180gramov
vajce slepačie4kusy

 

© 2011 - 2022 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť