Tuniaková nátierka

Chutná pomazánka z konzervovaného tuniaka vo vlastnej šťave. Vhodná na chlieb aj pečivo, na raňajky aj večeru, ale aj ako chuťovka či predjedlo.
recept,fotorecept,tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,Nátierky,Bezlepkové
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 40 18 | gramov kcal | |
maslo | 50 367 | gramov kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
syr tavený | 80 ?? | gramov kcal | |
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave | 180 180 | gramov kcal | |
vajce slepačie | 4 352 | kusy kcal |
Recept
1. Príprava vajec
vajce slepačie 4 kusy
Vajcia uvaríme na tvrdo, necháme vychladnúť v studenej vode a očistíme.

2. Príprava tuniaka
tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 gramov
Konzervu tuniaka otvoríme a obsah aj so šťavou vylejeme do nádoby na mixovanie.

3. Pridáme
cibuľa 40 gramov • soľ ½ čajovej lyžičky • maslo 50 gramov • syr tavený 80 gramov
Cibuľu očistíme, nakrájame a vsypeme k tuniakovi. Pridáme soľ, maslo, syr a vajcia.

4. Zmixujeme
Všetky ingrediencie do penista zmixujeme pomocou niektorého z druhov mixérov.

Dobrú chuť!