svetvomne.sk

Rybacia nátierka z údenej makrely

    

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:    

 

 
 
cibuľa50gramov
makrela údená250gramov
soľ-
syr tavený140gramov
vajce slepačie2kusy

1. 

vajce slepačie 2 kusy  cibuľa 50 gramov

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.

2. 

syr tavený 140 gramov

Pridáme syr a korenie. Premixujeme.

3. 

makrela údená 250 gramov

Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4. 

Pridáme k syrovému základu...

5. 

soľ

...spolu s vajíčkami a vymixujeme do peny. Podľa chuti dosolíme.

6. 

Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť