svetvomne.sk

Rybacia nátierka z údenej makrely

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

 

Čas prípravy: 30 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cibuľa50gramov
Makrela údená250gramov
Soľ
Syr tavený140gramov
Vajce slepačie2kusy

1. 

vajce slepačie 2 ks  cibuľa 50 g

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.

2. 

syr tavený 140 g

Pridáme syr a korenie. Premixujeme.

3. 

makrela údená 250 g

Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4. 

Pridáme k syrovému základu...

5. 

soľ

...spolu s vajíčkami a vymixujeme do peny. Podľa chuti dosolíme.

6. 

Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť