Rybacia nátierka z údenej makrely

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.
recept,fotorecept,makrela údená,Nátierky,Bezlepkové
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 50 22 | gramov kcal | |
makrela údená | 250 ?? | gramov kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
syr tavený | 140 ?? | gramov kcal | |
vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal |
Recept
1.
vajce slepačie 2 kusy • cibuľa 50 gramov
Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.


3.
makrela údená 250 gramov
Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4.
Pridáme k syrovému základu...


6.
Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!