svetvomne.sk

Rybacia nátierka z údenej makrely

Rybacia nátierka z údenej makrely

    

Jemná pomazánka so špecifickou chuťou údenej ryby.

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Kategórie:  Nátierky  Bezlepkové  

 

1. 

vajce slepačie 2 kusy  cibuľa 50 gramov

Vajíčka uvaríme na tvrdo, vychladíme a olúpeme. Cibuľu ošúpeme, nakrájame a najemno zmixujeme.

2. 

syr tavený 140 gramov

Pridáme syr a korenie. Premixujeme.

3. 

makrela údená 250 gramov

Makrelu rozpolíme, odstránime stredovú kosť a mäso dôkladne oberieme od kostí.

4. 

Pridáme k syrovému základu...

5. 

soľ

...spolu s vajíčkami a vymixujeme do peny. Podľa chuti dosolíme.

6. 

Pokiaľ sme si nie istý že sme makrelu dobre obrali, môžeme ju ešte pretrieť cez sitko aby sme zachytili prípadné kostičky.

Dobrú chuť!

cibuľa50gramov
makrela údená250gramov
soľ-
syr tavený140gramov
vajce slepačie2kusy

 

© 2011 - 2021 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť