Tvarohovo-syrová nátierka

Chutná nátierka plná bielkovín a zdraviu prospešnej pažítky. Podávame s čerstvým celozrnným pečivom.
recept,fotorecept,tvaroh jemný mäkký,syr Bambino,Nátierky,Bezlepkové
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
korenie rasca drvená | ½ 9 | čajovej lyžičky kcal | |
pažítka | 15 8 | gramov kcal | |
soľ | ½ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
syr Bambino | 120 336 | gramov kcal | |
tvaroh jemný mäkký | 120 143 | gramov kcal |
Recept
1.
tvaroh jemný mäkký 120 gramov • syr Bambino 120 gramov • soľ ½ čajovej lyžičky • korenie rasca drvená ½ čajovej lyžičky • pažítka 15 gramov
Pažítku umyjeme a najemno nasekáme. Tvaroh vymiešame s krémovým syrom, soľou a rascou. Nakoniec vmiešame pažítku.

2. Návrh na servírovanie
Servírujeme pomocou naberačky na zmrzlinu, ktorú pred vytváraním každej kôpky namočíme do studenej vody.

Dobrú chuť!