svetvomne.sk

Avokádová nátierka

    

Obľúbená pomazánka z avokáda s mierne kyslou, osviežujúcou chuťou. Najlepšia je na čerstvom pečive s chrumkavou kôrkou.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

10 min.

Náročnosť

nízka

 

Kategórie:    

 

 
 

1. 

avokádo 2 kusy

Avokáda prekrojíme, vyberieme kôstku a olúpeme nožom hrubú šupu.

2. 

citrón  korenie čierne mleté  soľ

Avokádo rozmiešame vidličkou s pár kvapkami citrónu aby nezačalo rýchlo černať. Pridáme najemno mleté čierne korenie a štipku soli.

3. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 2 čajové lyžičky  cesnak 1 strúčik

K avokádovej hmote pridáme rozdrvený strúčik cesnaku a trochu kyslej smotany na zjemnenie. Dobre rozmiešame.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť