Avokádová nátierka s bryndzou
Skvelá, nadýchaná nátierka na čerstvý chlebík.
recept,fotorecept,avokádo,bryndza,Nátierky,Bezlepkové
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
avokádo | 125 | gramov | |
bryndza | 125 | gramov | |
cibuľka jarná | - | ||
korenie rasca mletá | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ½ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
avokádo 125 gramov
Zrelé avokádo ošúpeme a vložíme do hlbokého taniera. Vidličkou rozmiešame na kašu.
3.
korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky • korenie rasca mletá ½ čajovej lyžičky
Prisypeme korenie, rascu a vidličkou vyšľaháme do peny.
4.
Jarnú cibuľku (v množstve podľa chuti) očistíme, umyjeme a najemno pokrájame. Vmiešame do nátierky.
Dobrú chuť!