svetvomne.sk

Pečené zemiaky s bryndzou

    

Skutočne dobrá dobrotka.

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
bryndza125gramov
olej repkový50mililitrov
smotana kyslá (14-18% tuku)100mililitrov
soľ-
zemiaky1000gramov

1. Pečenie zemiakov

zemiaky 1000 gramov  olej repkový 50 mililitrov  soľ

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na mesiačiky. Vysypeme na plech a polejeme olejom. Na najvyššom stupni v rúre upečieme. Zemiaky počas pečenie niekoľkokrát obraciame. Podľa chuti osolíme a premiešame.

Pečenie zemiakov

2. Servírujeme

bryndza 125 gramov  smotana kyslá (14-18% tuku) 100 mililitrov

Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou. Podávame na teplých pečených zemiakoch.

Servírujeme

3. 

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť