svetvomne.sk

Pečené zemiaky s bryndzou

Skutočne dobrá dobrotka.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 60 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Bryndza125gramov
Olej repkový50mililitrov
Smotana kyslá (14-18% tuku)100mililitrov
Soľ
Zemiaky1000gramov

1. Pečenie zemiakov

zemiaky 1000 g  olej repkový 50 ml  soľ

Zemiaky očistíme, umyjeme a pokrájame na mesiačiky. Vysypeme na plech a polejeme olejom. Na najvyššom stupni v rúre upečieme. Zemiaky počas pečenie niekoľkokrát obraciame. Podľa chuti osolíme a premiešame.

Pečenie zemiakov

2. Servírujeme

bryndza 125 g  smotana kyslá (14-18% tuku) 100 ml

Bryndzu zmiešame s kyslou smotanou. Podávame na teplých pečených zemiakoch.

Servírujeme

3. 

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť