RECEPTY

Tuniakové slimáky z lístkového cesta

Tuniakové slimáky z lístkového cesta

bi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star-fillbi-star

Jednoduchý a rýchly postup na prípravu chuťoviek z lístkového cesta plneného tuniakom a olivami. Tento recept ocení azda každá gazdinka ktorá čaká návštevu.

recept,fotorecept,cesto lístkové,tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave,olivy zelené,syr tvrdý,Slané chuťovky

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

15

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

cesto lístkové

500

??

gramov

kcal

olivy zelené

200

320

gramov

kcal

syr tvrdý

150

??

gramov

kcal

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave

180

180

gramov

kcal

uhorka sterilizovaná kyslá

4

??

kusy

kcal

 

Recept

1. 

cesto lístkové 500 gramov

Lístkové cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske do tvaru obdĺžnika.

2. 

tuniak konzervovaný vo vlastnej šťave 180 gramov  olivy zelené 200 gramov  syr tvrdý 150 gramov  uhorka sterilizovaná kyslá 4 kusy

Do jednej polovici rozmrvíme kúsky tuniaka z ktorého sme odstránili olej jemným vyžmýkaním. Na tuniaka položíme na kolieska nakrájané kúsky olív a kyslých uhoriek. Posypeme strúhaným syrom.

Do jednej polovici rozmrvíme kúsky tuniaka z...

3. 

Cesto chytíme na jeho dlhšej strane a pomaly ho zrolujeme do tvaru rolády. Z rolády krájame asi 1 cm hrubé pásiky, ktoré kladieme na plech po ležiačky.

Cesto chytíme na jeho dlhšej strane a pomaly ho...

4. 

Pečieme pri teplote 150 °C asi 20 minút.

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť