Národné kuchyne▼
Viac▼
SLANÉ KOLÁČE
Štrúdľa plnená tekvicou a balkánskym syrom
KOLÁČE
Jablkový koláč so zmrzlinou
ZÁKUSKY
Tvarohový koláč s mangom
Cheesecake z Ricotty
Tvarohový zákusok s čokoládou a kokosom
Koláč z kyslej kapusty
HOVÄDZIE MÄSO
Jarná mäsová roláda
SLANÉ CHUŤOVKY
Špenátovo bryndzové chuťovky
Pečené jablká v lístkovom ceste
Arašidové sendviče z lístkového cesta
Mandľovo mascarpone trubičky
Makovo jablková štrúdľa na plechu
SUCHÉ PEČIVO
Kolieska s orechovým snehom
Krehké linecké pečivo
Orechové kolieska
Makové kolieska
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kotlíkový guláš bez kotlíka
Mäkké medovníčky
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Chrumkavé podkovičky z kapra
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia v syrovej omáčke
BRAVČOVÉ MÄSO
Mäsové guľky s knedľou a omáčkou
Zapečené kuracie prsia s kyslou kapustou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Vyprážané šampiňóny v cestíčku
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Smotanová Hokkaido polievka
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť