Camembertová nátierka s cibuľou
Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.
recept,fotorecept,syr Camembert,cibuľa,Nátierky,Bezlepkové,Sezónne recepty
Nátierky
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 60 | gramov | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
maslo | 20 | gramov | |
paprika červená mletá | - | ||
smotana kyslá (14-18% tuku) | 60 | gramov | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
syr Camembert | 250 | gramov |
Recept


3.
maslo 20 gramov • soľ ¼ čajovej lyžičky • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky
K syru pridáme cibuľu, zmäknuté maslo, soľ a korenie. Vidličkou rozmačkáme.


5.
...vidličkou dobre vymiešame...


Dobrú chuť!