svetvomne.sk

Camembertová nátierka s cibuľou

    

Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

stredná

 

 

 
 
cibuľa60gramov
korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
maslo20gramov
paprika červená mletá-
smotana kyslá (14-18% tuku)60gramov
soľ¼čajovej lyžičky
syr Camembert250gramov

1. 

syr Camembert 250 gramov

Syr nakrájame na malé kocky.

2. 

cibuľa 60 gramov

Cibuľu ošúpeme a najemno nakrájame.

3. 

maslo 20 gramov  soľ ¼ čajovej lyžičky  korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky

K syru pridáme cibuľu, zmäknuté maslo, soľ a korenie. Vidličkou rozmačkáme.

4. 

smotana kyslá (14-18% tuku) 60 gramov

Pridáme smotanu,...

5. 

...vidličkou dobre vymiešame...

6. 

paprika červená mletá

...a môžeme podávať. Podľa chuti posypeme mletou červenou paprikou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2019 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť