Restovaná králičia pečeň
![Restovaná králičia pečeň](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_strava/mod_recepty/recipe/00001062/img_sk_4x3/restovana-kralicia-pecen_00180.jpg)
Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.
recept,fotorecept,cibuľa,králičia pečeň,Zajačie a králičie mäso,Bezlaktózové,Sezónne recepty,Bezlepkové
Zajačie a králičie mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 150 | gramov | |
korenie majorán sušený | ½ | čajovej lyžičky | |
korenie čierne mleté | ¼ | čajovej lyžičky | |
králičia pečeň | 200 | gramov | |
kôpor | ¼ | čajovej lyžičky | |
olej slnečnicový | 3 | polievkové lyžice | |
tymián | ¼ | čajovej lyžičky |
Recept
1.
olej slnečnicový 3 polievkové lyžice • cibuľa 150 gramov
Cibuľu očistíme a pokrájame. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a do sklovita ju opečieme.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001062/small/IMG_7041.jpg)
2.
králičia pečeň 200 gramov • korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie majorán sušený ½ čajovej lyžičky • kôpor ¼ čajovej lyžičky • tymián ¼ čajovej lyžičky
Pečeň umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a pridáme ju k cibuli. Premiešame, posypeme korením, majoránkou, sušeným kôprom a tymiánom. Za častého miešania restujeme niekoľko minút.
![](https://www.svetvomne.sk/_site_media/com_photogallery/recipe/00001062/small/IMG_7044.jpg)
Dobrú chuť!