svetvomne.sk

Restovaná králičia pečeň

Skutočná delikatesa. Podávame s čerstvým chlebíkom, solíme podľa chuti až pri servírovaní.

 

Počet porcií: 2

Čas prípravy: 15 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Cibuľa150gramov
Korenie čierne mleté¼čajovej lyžičky
Králičia pečeň200gramov
Kôpor¼čajovej lyžičky
Majorán½čajovej lyžičky
Olej slnečnicový3polievkové lyžice
Tymián¼čajovej lyžičky

1. 

olej slnečnicový 3 PL  cibuľa 150 g

Cibuľu očistíme a pokrájame. Na panvici zohrejeme olej, pridáme cibuľu a do sklovita ju opečieme.

2. 

králičia pečeň 200 g  korenie čierne mleté ¼ ČL  majorán ½ ČL  kôpor ¼ ČL  tymián ¼ ČL

Pečeň umyjeme, nakrájame na menšie kúsky a pridáme ju k cibuli. Premiešame, posypeme korením, majoránkou, sušeným kôprom a tymiánom. Za častého miešania restujeme niekoľko minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť