Národné kuchyne
Viac
Sušená drvená aromatická bylinka nazývaná tiež majoránka.
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Jemné cuketové placky so zemiakmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Pečený marinovaný králik so zemiakmi
Karfiolovo zemiakové placky
Zemiaková placka s cibuľou a medvedím cesnakom
Quinoa s kyslou kapustou
HUBOVÉ POLIEVKY
Hubová polievka s čiernou fazuľou
Zemiakové placky s karfiolom a brokolicou
MORČACIE MÄSO
Grilované morčacie v cesnakovej marináde
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzí guláš so zemiakmi
Zemiakové placky s medvedím cesnakom
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Domáce zemiakové lokše
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
CESTOVINY
Halušky
KURACIE MÄSO
Kurací perkelt
Plnená bravčová roláda
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SUCHÉ PEČIVO
Vianočné vínové venčeky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť