Národné kuchyne
Viac
ZAJAČIE A KRÁLIČIE MÄSO
Králik na smotane
Dada — stredná
Králičie pečienky s jablkami
Dada 45 min. stredná
Pečený marinovaný králik so zemiakmi
Dada 2 h. 30 min. stredná
Argentínsky zajac s hráškom a kukuricou
Zuzka 60 min. nízka
Restovaná králičia pečeň
Michal 15 min. nízka
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
PRÍVARKY A OMÁČKY
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
KURACIE MÄSO
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť