Zemiakové placky s bavorskou sekanou
Zemiakové placky sú veľmi obľúbené a tak sme ich my, trochu vylepšili!
recept,fotorecept,zemiaky,bavorská sekaná,Bravčové mäso
Bravčové mäso
Ingrediencie
Ingrediencie
bavorská sekaná | 250 | gramov | |
cesnak | 3 | strúčiky | |
korenie majorán sušený | 1.5 | čajovej lyžičky | |
múka hladká | 4 | polievkové lyžice | |
olej repkový | - | ||
soľ | 1.5 | čajovej lyžičky | |
vajce slepačie | 2 | kusy | |
zemiaky | 1 | kilogram |
Recept
2.
Postrúhame na hrubo.
3.
vajce slepačie 2 kusy • soľ 1.5 čajovej lyžičky • korenie majorán sušený 1.5 čajovej lyžičky • múka hladká 4 polievkové lyžice
K zemiakom pridáme vajcia, soľ, majoránku a múku. Zamiešame...
6.
Na panvicu nalejeme primerané množstvo oleja. Do horúceho oleja kladieme zemiakovo-mäsové cesto a vytvoríme placku. Opečieme z jednej...
7.
...a z druhej strany.
Dobrú chuť!