Národné kuchyne
Viac
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
Vyprážaná sekaná
Rýchly hamburger zo sekanej v žemli
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Hubová praženica z masliakov
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Plnená bravčová roláda
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť