RECEPTY

Plnený pikantný hermelín v oleji

Plnený pikantný hermelín v oleji

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Obľúbený nakladaný syr s bielou plesňou na povrchu plnený pikantnou plnkou a cibuľou.

recept,fotorecept,cibuľa,olej olivový,olej olivový,syr Hermelín,Slané chuťovky,Bezlepkové,Sezónne recepty

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak

9

49

strúčikov

kcal

cibuľa

250

110

gramov

kcal

korenie biele mleté

0

??

kcal

korenie grilovacie

0

??

kcal

olej olivový

1

132

polievková lyžica

kcal

olej olivový

400

3516

mililitrov

kcal

paprika červená mletá

0

??

kcal

papriková pasta - pikantná

1.5

21

polievkovej lyžice

kcal

syr Hermelín

6

??

kusov

kcal

 

Recept

1. 

cibuľa 250 gramov  cesnak 9 strúčikov  papriková pasta - pikantná 1.5 polievkovej lyžice  olej olivový 1 polievková lyžica

Cibuľu a cesnak očistíme. Cibuľu nakrájame na tenké polkolieska. Cesnak prelisujeme do misky, pridáme k nemu pikantnú pastu a olej. Rozmiešame.

Cibuľu a cesnak očistíme. Cibuľu nakrájame na...

2. 

korenie biele mleté  paprika červená mletá  syr Hermelín 6 kusov

Kolieska syrov prekrojíme naplocho. Vnútorné strany všetkých polovíc posypeme korením a paprikou. Na spodné polovice položíme cesnakovo-paprikovú pastu a rozotrieme ju. Pastu rozdelíme rovnomerne na všetky spodné polovice.

Kolieska syrov prekrojíme naplocho. Vnútorné...

3. 

Na pastu poukladáme časť pripravenej cibule a na spodné polovice syrov položíme vrchné. Vrstvíme do misy - cibuľa, syry,...

Na pastu poukladáme časť pripravenej cibule a...

4. 

... cibuľa,...

... cibuľa,......

5. 

olej olivový 400 mililitrov

... syry, cibuľa. Všetko zalejeme dostatočným množstvom oleja.

... syry, cibuľa. Všetko zalejeme dostatočným...

6. 

korenie grilovacie

Povrch naložených hermelínov posypeme korením a uzatvorené v nádobe uložíme na niekoľko dní do chladničky.

Povrch naložených hermelínov posypeme korením...

7. 

Konzumujeme s pečivom alebo nasucho opečeným toustovým chlebom. Chlebík si pri konzumácii máčame v chutnom, voňavom a zdravom olivovom oleji.

Konzumujeme s pečivom alebo nasucho opečeným...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť