RECEPTY

Plnený pikantný hermelín v oleji

Plnený pikantný hermelín v oleji

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Obľúbený nakladaný syr s bielou plesňou na povrchu plnený pikantnou plnkou a cibuľou.

recept,fotorecept,cibuľa,olej olivový,olej olivový,syr Hermelín,Slané chuťovky,Bezlepkové

Slané chuťovky

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak9strúčikov
cibuľa250gramov
korenie biele mleté-
korenie grilovacie-
olej olivový1polievková lyžica
olej olivový400mililitrov
paprika červená mletá-
papriková pasta - pikantná1.5polievkovej lyžice
syr Hermelín6kusov

 

Recept

1. 

cibuľa 250 gramov  cesnak 9 strúčikov  papriková pasta - pikantná 1.5 polievkovej lyžice  olej olivový 1 polievková lyžica

Cibuľu a cesnak očistíme. Cibuľu nakrájame na tenké polkolieska. Cesnak prelisujeme do misky, pridáme k nemu pikantnú pastu a olej. Rozmiešame.

Cibuľu a cesnak očistíme. Cibuľu nakrájame na...

2. 

korenie biele mleté  paprika červená mletá  syr Hermelín 6 kusov

Kolieska syrov prekrojíme naplocho. Vnútorné strany všetkých polovíc posypeme korením a paprikou. Na spodné polovice položíme cesnakovo-paprikovú pastu a rozotrieme ju. Pastu rozdelíme rovnomerne na všetky spodné polovice.

Kolieska syrov prekrojíme naplocho. Vnútorné...

3. 

Na pastu poukladáme časť pripravenej cibule a na spodné polovice syrov položíme vrchné. Vrstvíme do misy - cibuľa, syry,...

Na pastu poukladáme časť pripravenej cibule a...

4. 

... cibuľa,...

... cibuľa,......

5. 

olej olivový 400 mililitrov

... syry, cibuľa. Všetko zalejeme dostatočným množstvom oleja.

... syry, cibuľa. Všetko zalejeme dostatočným...

6. 

korenie grilovacie

Povrch naložených hermelínov posypeme korením a uzatvorené v nádobe uložíme na niekoľko dní do chladničky.

Povrch naložených hermelínov posypeme korením...

7. 

Konzumujeme s pečivom alebo nasucho opečeným toustovým chlebom. Chlebík si pri konzumácii máčame v chutnom, voňavom a zdravom olivovom oleji.

Konzumujeme s pečivom alebo nasucho opečeným...

Dobrú chuť!

Články

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť