svetvomne.sk

Nakladaný hermelín

Úžasný nakladaný syr vhodný ako predjedlo alebo ako chuťovka k pivu.

 

Počet porcií: 3

Čas prípravy: 20 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 
Cesnak2strúčiky
Cibuľa350gramov
Korenie grilovacie2polievkové lyžice
Olej olivový150mililitrov
Paprika kápia sterilizovaná100gramov
Syr hermelín300gramov
Tabascol

1. 

syr Hermelín 300 g  cesnak 2 strúčiky

Každý hermelín rozpolíme, polovice potrieme prelisovaným cesnakom.

2. 

cibuľa 350 g

Cibuľu nakrájame, rozdelíme na 7 častí.

3. 

korenie grilovacie 2 PL  olej olivový 150 ml

V miske zmiešame olivový olej s grilovacím korením.

4. 

paprika kápia sterilizovaná 100 g  tabasco

Na dno nádoby vložíme časť cibule, nakrájanú červenú kápiu, položíme polovicu hermelínu a pokvapkáme tabascom. Túto vrstvu zase zasypeme cibuľou, pridáme kápiu, syr a pokvapkáme tabascom. Takto pokračujeme, až kým neminieme všetky ingrediencie.

5. 

Zalejeme olivovým olejom zmiešaným s korením, nádobu zatvoríme. Minimálne 5 dní necháme odležať na chladnom mieste.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť