RECEPTY

Pesto z medvedieho cesnaku

Pesto z medvedieho cesnaku

200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho pridajte do rôznych jedál podľa chuti.

recept,fotorecept,cesnak medvedí,olej olivový,orechy kešu natural,Slané chuťovky,Bezlepkové,Surová strava - raw food,Bezlaktózové,Talianska kuchyňa,Sezónne recepty

Slané chuťovky

Talianska kuchyňa

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cesnak medvedí70gramov
olej olivový70mililitrov
olej olivový-
orechy kešu natural70gramov
soľ1čajová lyžička

 

Recept

1. 

cesnak medvedí 70 gramov

Medvedí cesnak dobre umyjeme a osušíme.

2. 

olej olivový 70 mililitrov

Cesnak vložíme do mixéra, prilejeme olej a najemno zmixujeme.

3. 

orechy kešu natural 70 gramov

Oriešky najemno pomelieme.

4. 

Oriešky prisypeme k cesnaku a premixujeme.

5. 

soľ 1 čajová lyžička

Pridáme soľ a ešte raz poriadne premixujeme.

6. 

olej olivový

Skladujeme v chlade, zaliate tenkou vrstvou olivového oleja.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies