200 gramov skvelej, hustej, pikantnej omáčky. Pesto z medvedieho cesnaku je plné vitamínov a v chladničke vám, po zaliatí trochou olivového oleja, vydrží niekoľko mesiacov. Vhodné je na ochutenie cestovín, do šalátov, alebo si ho pridajte do rôznych jedál podľa chuti.
recept,fotorecept,cesnak medvedí,olej olivový,orechy kešu natural,Slané chuťovky,Bezlepkové,Bezlaktózové,Surová strava - raw food,Talianska kuchyňa,Sezónne recepty
Slané chuťovky
Talianska kuchyňa
Kuchtil
Počet porcií
—
Čas prípravy
15 min.
Náročnosť
nízka
4.
Oriešky prisypeme k cesnaku a premixujeme.
Dobrú chuť!
cesnak medvedí | 70 | gramov | |
olej olivový | 70 | mililitrov | |
olej olivový | - | ||
orechy kešu natural | 70 | gramov | |
soľ | 1 | čajová lyžička |