RECEPTY

Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom

Kernotto s bryndzou a medvedím cesnakom

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Bezmäsitý obed zo špaldových krúpov, póru, bryndze a medvedieho cesnaku.

recept,fotorecept,krúpy špaldové (špaldové kernotto),cesnak medvedí,bryndza,Bezmäsité hlavné jedlá,Vegetariánske recepty

Bezmäsité hlavné jedlá

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

30 min.

Náročnosť

stredná

 

Ingrediencie

Ingrediencie

bryndza250gramov
cesnak medvedí70gramov
krúpy špaldové (špaldové kernotto)350gramov
pór300gramov
smotana kyslá (14-18% tuku)250gramov
soľ½čajovej lyžičky
voda700mililitrov

 

Recept

1. 

krúpy špaldové (špaldové kernotto) 350 gramov

Krúpy premyjeme, vložíme do hrnca...

Krúpy premyjeme, vložíme do hrnca... ...

2. 

voda 700 mililitrov  soľ ½ čajovej lyžičky

...a prilejeme vodu. Varíme 15 - 20 minút, podľa toho či chceme mať krúpky viac či menej rozvarené. Najlepšie sú jemne chrumkavé.

...a prilejeme vodu. Varíme 15 - 20 minút,...

3. 

pór 300 gramov

Pór umyjeme, nakrájame pozdĺžne...

Pór umyjeme, nakrájame pozdĺžne......

4. 

...a potom priečne na malé kúsky. Pridáme k uvareným krúpom, premiešame a 3 minúty povaríme všetko spolu.

...a potom priečne na malé kúsky. Pridáme k...

5. 

cesnak medvedí 70 gramov

Medvedí cesnak umyjeme, pokrájame na malé kúsky...

Medvedí cesnak umyjeme, pokrájame na malé...

6. 

...a zamiešame do kernotta.

...a zamiešame do kernotta....

7. 

bryndza 250 gramov  smotana kyslá (14-18% tuku) 250 gramov

Vymiešame bryndzu so smotanou,...

Vymiešame bryndzu so smotanou,......

8. 

...pridáme do krúpov...

...pridáme do krúpov......

9. 

...a premiešame. Ihneď teplé podávame.

...a premiešame. Ihneď teplé podávame....

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť