RECEPTY

Camembert s medvedím cesnakom

Camembert s medvedím cesnakom

Výborný grilovaný syr, jednoducho upečený v rúre. Podávame s pečenými zemiakmi.

recept,fotorecept,cesnak medvedí,syr Camembert,Bezmäsité hlavné jedlá,,Bezlepkové,Sezónne recepty

Bezmäsité hlavné jedlá

Kuchtil

Počet porcií

6

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

Pečené zemiaky recept-
cesnak medvedí20gramov
korenie čierne mleté½čajovej lyžičky
olej olivový3polievkové lyžice
paprika červená mletá1čajová lyžička
syr Camembert6kusov

 

Recept

1. 

cesnak medvedí 20 gramov  olej olivový 3 polievkové lyžice  paprika červená mletá 1 čajová lyžička  korenie čierne mleté ½ čajovej lyžičky

Medvedí cesnak umyjeme, a vložíme do kuchynského sekáčika. V oleji rozmiešame papriku a korenie a prilejeme k cesnaku. Nasekáme a vytvoríme marinádu.

2. 

syr Camembert 6 kusov

Syr z každej strany namočíme do marinády.

3. 

Položíme na alobal, zabalíme a poukladáme na plech.

4. 

Pečieme 15 min. pri teplote 200°C.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies