svetvomne.sk

Smažená bedľa s cesnakom

Jednoduchá úprava obľúbenej huby. Podávame s čerstvým chlebom.

 

Počet porcií: 1

Čas prípravy: 5 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 
Cesnak1strúčik
Huby lesné bedľa vysoká1kus
Olej slnečnicový2polievkové lyžice
Soľ
Voda1čajová lyžička

1. 

huby lesné Bedľa vysoká 1 ks

Bedľu očistíme a odstránime z nej hlúb.

2. 

olej slnečnicový 2 PL

Panvicu potrieme olejom a zohrejeme ju. Položíme na ňu bedľu a 2 minútky ju smažíme.

3. 

Potom ju otočíme a opäť 2 minúty smažíme z druhej strany.

4. 

cesnak 1 strúčik  voda 1 ČL  soľ

Bedľu prekrojíme a položíme na krajce chleba. Povrchu ju potrieme prelisovaným strúčikom cesnaku, ktorý rozmiešame v lyžičke vody so soľou.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť