Smažená bedľa s cesnakom

Jednoduchá úprava obľúbenej huby. Podávame s čerstvým chlebom.
recept,fotorecept,huby lesné Bedľa vysoká,cesnak,Bezmäsité hlavné jedlá,,Bezlaktózové,Bezlepkové
Bezmäsité hlavné jedlá
Kategórie
Bezmäsité hlavné jedlá › Bezlaktózové › Bezlepkové › Sezóna - Cesnak › Sezóna - Lesné huby ›Ingrediencie
Ingrediencie
cesnak | 1 6 | strúčik kcal | |
huby lesné Bedľa vysoká | 1 ?? | kus kcal | |
olej slnečnicový | 2 270 | polievkové lyžice kcal | |
soľ | 0 ?? | kcal | |
voda | 1 0 | čajová lyžička kcal |
Recept

2.
olej slnečnicový 2 polievkové lyžice
Panvicu potrieme olejom a zohrejeme ju. Položíme na ňu bedľu a 2 minútky ju smažíme.

3.
Potom ju otočíme a opäť 2 minúty smažíme z druhej strany.

4.
cesnak 1 strúčik • voda 1 čajová lyžička • soľ
Bedľu prekrojíme a položíme na krajce chleba. Povrchu ju potrieme prelisovaným strúčikom cesnaku, ktorý rozmiešame v lyžičke vody so soľou.

Dobrú chuť!