Vyprážané šampiňóny

Jednoduché vyprážané šampiňóny v trojobale. Podávame so zemiakmi a tatárskou omáčkou.
recept,fotorecept,šampiňóny,Bezmäsité hlavné jedlá,,Bezlaktózové
Bezmäsité hlavné jedlá
Ingrediencie
Ingrediencie
| múka hladká | 0 ?? | kcal | |
| olej fritovací | 0 ?? | kcal | |
| soľ | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
| soľ | 0 ?? | kcal | |
| strúhanka | 0 ?? | kcal | |
| vajce slepačie | 2 176 | kusy kcal | |
| voda | 0 ?? | kcal | |
| zemiaky | 600 552 | gramov kcal | |
| šampiňóny | 500 80 | gramov kcal |
Recept
1.
šampiňóny 500 gramov • múka hladká • vajce slepačie 2 kusy • soľ ¼ čajovej lyžičky • strúhanka
Šampiňóny očistíme. Obalíme ich v hladkej múke, rozšľahanom vajíčku so soľou a v strúhanke.


3.
...a zo všetkých strán ich osmažíme do zlatova. Po vysmažení ich vyberieme na papierovú kuchynskú utierku aby sa odstránil prebytočný olej.

Dobrú chuť!
























