Polovypražená brokolica.
recept,fotorecept,brokolica,vajce slepačie,Bezmäsité hlavné jedlá,Bezlaktózové
Bezmäsité hlavné jedlá
Kuchtil
Počet porcií
—
Čas prípravy
—
Náročnosť
nízka
1. Príprava brokolice
Brokolicu rozoberieme na ružičky, osolíme a v pare upravíme do takmer mäkka.
2. Obaľovanie brokolice
múka hladká • vajce slepačie • strúhanka
Jednotlivé ružičky brokolice namočíme najširšou časťou do múky, následne do rozšľahaného vajíčka a do strúhanky.
3. Vyprážanie
Brokolicu vyprážame v rozpálenom oleji, krátko, a len tú časť, ktorá je obalená v trojobale.
4. Podávame
Podávame so zemiakmi, ľahkou tatárskou omáčkou či jogurtovým dresingom.
Dobrú chuť!
brokolica | - | ||
múka hladká | - | ||
olej fritovací | - | ||
soľ | - | ||
strúhanka | - | ||
vajce slepačie | - |