svetvomne.sk

Vyprážaná brokolica

Polovypražená brokolica.

 

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

 

 
 

1. Príprava brokolice

brokolica  soľ

Brokolicu rozoberieme na ružičky, osolíme a v pare upravíme do takmer mäkka.

Príprava brokolice

2. Obaľovanie brokolice

múka hladká  vajce slepačie  strúhanka

Jednotlivé ružičky brokolice namočíme najširšou časťou do múky, následne do rozšľahaného vajíčka a do strúhanky.

Obaľovanie brokolice

3. Vyprážanie

olej fritovací

Brokolicu vyprážame v rozpálenom oleji, krátko, a len tú časť, ktorá je obalená v trojobale.

Vyprážanie

4. Podávame

Podávame so zemiakmi, ľahkou tatárskou omáčkou či jogurtovým dresingom.

Podávame

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť