RECEPTY

Vyprážaný patizón

Vyprážaný patizón

bi-star-fillbi-star-fillbi-starbi-starbi-star

Overený recept na kúsky patizónu obalené v trojobale a vypražené na oleji. Vhodnou prílohou sú varené zemiaky. Patizón je veľmi chutný s tatárskou omáčkou.

recept,fotorecept,patizón,Bezmäsité hlavné jedlá,Bezlaktózové

Bezmäsité hlavné jedlá

Kuchtil

Počet porcií

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

múka hladká

250

868

gramov

kcal

olej na vyprážanie

100

899

mililitrov

kcal

patizón

0

??

kcal

soľ

0

??

kcal

strúhanka

150

560

gramov

kcal

vajce slepačie

2

176

kcal

 

Recept

1. 

patizón

Patizón ošúpeme, prekrojíme na polovicu a nakrájame na hrubšie, asi 1,5-2cm, kúsky.

Patizón ošúpeme, prekrojíme na polovicu a...

2. 

soľ  múka hladká 250 gramov  vajce slepačie 2 KS

Počet kúskov ktoré sa nám zmestia na panvicu osolíme, obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku...

Počet kúskov ktoré sa nám zmestia na panvicu...

3. 

strúhanka 150 gramov

... a v strúhanke.

... a v strúhanke....

4. 

olej na vyprážanie 100 mililitrov

Hneď kladieme do horúceho oleja a z oboch strán vypražíme. Ďalšie patizóny obaľujeme po vypražení prvých. Nepripravujeme si ich dopredu. Po osolení a obalení by pustili vodu a strúhanka by zvlhla.

Hneď kladieme do horúceho oleja a z oboch strán...

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť