Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Teľacia polievka
Frankfurtská polievka
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
Hliva v kurkumovej omáčke
Morčací paprikáš
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Zeleninová polievka
Zemiakové halušky - strapačky
KOLÁČE
Tradičný francúzsky jablkový koláč
ZEMIAKOVÉ ŠALÁTY
Zemiakový vianočný šalát
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Hubová praženica z masliakov
Fašírka s vajcom
Vyprážaná bedľa v cestíčku
Hovädzí guláš so zemiakmi
Polievka z lesnej huby kučierky
ZÁKUSKY
Nepečený krémeš
Ananásové rezy
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť