Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný granadír s lesnými hubami
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená cuketa s bravčovým mäsom
HOVÄDZIE MÄSO
Maďarský držkový guláš
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Batátové hranolky
HUBOVÉ POLIEVKY
Rýdziková polievka
MORČACIE MÄSO
Morčacie soté so zelerom a šampiňónmi
MÄSOVÉ POLIEVKY
Teľacia polievka
Frankfurtská polievka
Morčacie v jogurtovej omáčke s medvedím cesnakom
HUSACIE A KAČACIE MÄSO
Kačacie pečienky na horčici
Hliva v kurkumovej omáčke
Morčací paprikáš
Dusené paprikové zemiaky
Hlivová polievka na spôsob držkovej
ZÁKUSKY
Krémový orechový zákusok
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
PRÍVARKY A OMÁČKY
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
Ananásové rezy
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
SLANÉ KOLÁČE
Bryndzový posúch so slaninou
Zapekané zemiaky s lečom
NÁTIERKY
Nivová nátierka s tvarohom
SUCHÉ PEČIVO
Nepečená figová saláma
Pečené zemiaky s bryndzou
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť • Upraviť nastavenia cookies