svetvomne.sk

Paprika červená mletá v receptoch

 
Letná pečená kačica so zeleninovým šalátom

Jednoducho upečená kačka podávaná so sviežim letným šalátom. Je to pochúťka, vyskúšajte!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Hovädzí guláš so zemiakmi

Klasický hustý guláš, ktorý najlepšie chutí s čerstvým chlebom. Nezabudnite ho zapiť, dobrým chladeným pivkom!

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Dusené hovädzie na obľúbený prívarok

Obľúbené dusené hovädzie mäso, ktoré skvelo chutí na každom prívarku či omáčke.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Teľacia držková polievka

Jemná držková polievka z teľacích držiek, bez cibule v zápražke.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Camembertová nátierka s cibuľou

Výborná nátierka, ktorá je najchutnejšia s čerstvým celozrnným chlebom, ale aj s chrumkavým bielym rožkom. Vhodná aj na jednohubky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

15 min.

Náročnosť

stredná

Kapustnica z hovädzím mäsom

8 litrový hrniec tej najskvelejšej kapustnice, 18 porcií pre celú veľkú rodinu alebo priateľov. Podávame s čerstvým chlebíkom a podľa chuti aj s kopčekom kyslej smotany na porcii.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 10 min.

Náročnosť

stredná

Paprikové pečené kurča s hranolkami

Chrumkavé slané kurča s chrumkavými hranolkami pečenými na plechu. Pre rýchlejšiu prípravu sme použili mrazené predsmažené zemiakové hranolky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

stredná

Maďarský guláš Nový recept

Maďarský guláš

Skvelý recept na originál maďarský guláš. Guláš sa skladá výhradne z mäsa, cibule, papriky a paradajok. Je veľmi chutný a aj keď sa ničím nezahusťuje je dostatočne hustý. Tradične sa podáva z haluškami, nič vám však nebráni dať si k nemu knedľu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 20 min.

Náročnosť

stredná

Kuracie stehná v špenáte

Takýto kurací "budzogáň" zachutí aj deťom, ktoré inak špenát moc nemusia :)

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Špagety s domácim pestom

Tradičné talianske pesto výborne ochutí cestoviny. Nájdete v ňom povzbudzujúcu korenistú chuť parmezánu, orieškový podtón a jemnosť bazalky.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

stredná

Pangasius zapečený s hermelínom

Recept z pangasiusa upraveného v parnom hrnci a zapečeného so syrom s bielou plesňou na povrchu.

Kuchtil

Zuzka

Čas prípravy

35 min.

Náročnosť

nízka

Filet z aljašskej tresky na pare

Jednoduchá príprava ryby v parnom hrnci

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

40 min.

Náročnosť

nízka

Bravčové závitky (španielsky vtáčik) v parnom hrnci

Obľúbené španielske vtáčiky z bravčového mäsa pripravené v parnom hrnci.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

60 min.

Náročnosť

nízka

Pečené kurča s ryžou

Klasické pečené kurča s ryžou. Pri servírovaní môžeme ryžu preliať výpekom. Podávame s kompótom.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

1 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Marinované pečené morčacie stehná

Neviete čo uvariť z veľkých morčacích nôh? Tu je chutná inšpirácia.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Pečené kuracie stehná so žemľovou plnkou

Recept na pečené kuracie stehná a klasická plnka, vhodná na plnenie kurčiat či samostatne pečená.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Držková polievka

Vynikajúca domáca držková polievka.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

Náročnosť

nízka

Kotlíkový guláš bez kotlíka

Guláš zo sporáka na veľkú rodinnú oslavu.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h. 30 min.

Náročnosť

stredná

Musaka

Recept na prípravu výbornej musaky.

Kuchtil

Dada

Čas prípravy

2 h.

Náročnosť

stredná

Gyros na panvici a tzatziki

Chutný pokrm na spôsob gréckej kuchyne. Podávame teplé s tzatziki.

Kuchtil

Michal

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 
 

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť