Smaženica s kuriatkami

Letná pochúťka s čerstvými sezónnymi hubami na paprike, cibuľke a mrkve s vajíčkom.
recept,fotorecept,vajce slepačie,huby kuriatka,Vajíčkové raňajky,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vajíčkové raňajky
Kuchtil
Počet porcií
2
Hmotnosť porcie
303 g
Energia porcie
381 kcal
Čas prípravy
30 min.
Náročnosť
nízka
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 100 44 | gramov kcal | |
huby kuriatka | 150 47 | gramov kcal | |
korenie rímska rasca mletá | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
korenie čierne mleté | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
mrkva | 50 23 | gramov kcal | |
olej repkový | 2 270 | polievkové lyžice kcal | |
paprika Padron (na pečenie) | 50 13 | gramov kcal | |
paprika červená mletá | ¼ 4 | čajovej lyžičky kcal | |
soľ | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
vajce slepačie | 4 352 | kusy kcal |
Recept
1. Príprava pácu
mrkva 50 gramov • paprika Padron (na pečenie) 50 gramov • cibuľa 100 gramov
Zeleninu očistíme, umyjeme a pokrájame.



4.
korenie čierne mleté ¼ čajovej lyžičky • korenie rímska rasca mletá ¼ čajovej lyžičky • paprika červená mletá ¼ čajovej lyžičky • soľ ¼ čajovej lyžičky
Huby pridáme k zelenine a pokračujeme v smažení a miešaní do zlatova. Dochutíme soľou a korením.


Dobrú chuť!