RECEPTY

Šunkovo-cibuľové volské oko

Šunkovo-cibuľové volské oko

Podávame s chlebom alebo pečivom a čerstvou zeleninou.

recept,fotorecept,cibuľa,šunka bravčová dusená,vajce slepačie,Vajíčkové raňajky,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty

Vajíčkové raňajky

Kuchtil

Počet porcií

4

Čas prípravy

12 min.

Náročnosť

nízka

 

Ingrediencie

Ingrediencie

cibuľa80gramov
olej olivový2polievkové lyžice
paprika červená mletá-
soľ-
vajce slepačie8kusov
šunka bravčová dusená250gramov

 

Recept

1. 

cibuľa 80 gramov  olej olivový 2 polievkové lyžice

Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska a dáme na panvicu s trochou horúceho oleja. Chvíľu opekáme.

2. 

šunka bravčová dusená 250 gramov

Pridáme nakrájanú šunku, necháme prehriať.

3. 

vajce slepačie 8 kusov  soľ

Na šunku pokladieme rozbité vajíčka s neporušeným žĺtkom. Osolíme, zakryjeme a necháme vajíčka stuhnúť.

4. 

paprika červená mletá

Hotový pokrm posypeme mletou červenou paprikou. Pokrájame, prípadne povykrajujeme kolieska-volské oká(v tomto prípade nám ostanú zvyšky bielka so šunkou) a môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť  • Upraviť nastavenia cookies