svetvomne.sk

Šunkovo-cibuľové volské oko

Podávame s chlebom alebo pečivom a čerstvou zeleninou.

 

Počet porcií: 4

Čas prípravy: 12 min.

    

Kuchtil: 

Hodnotenie: 

 

Kategórie:   

 

 
 

1. 

cibuľa 80 g  olej olivový 2 PL

Cibuľu očistíme, pokrájame na kolieska a dáme na panvicu s trochou horúceho oleja. Chvíľu opekáme.

2. 

šunka bravčová dusená 250 g

Pridáme nakrájanú šunku, necháme prehriať.

3. 

vajce slepačie 8 ks  soľ

Na šunku pokladieme rozbité vajíčka s neporušeným žĺtkom. Osolíme, zakryjeme a necháme vajíčka stuhnúť.

4. 

paprika červená mletá

Hotový pokrm posypeme mletou červenou paprikou. Pokrájame, prípadne povykrajujeme kolieska-volské oká(v tomto prípade nám ostanú zvyšky bielka so šunkou) a môžeme servírovať.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2017 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 7 • Prihlásiť