Tofu praženica s reďkovkou
Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).
recept,fotorecept,cibuľa,reďkovka biela,tofu biele,Vajíčkové raňajky,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Čínska kuchyňa,Bezlepkové,Bezlaktózové,Sezónne recepty
Vajíčkové raňajky
Čínska kuchyňa
Kategórie
Vajíčkové raňajky Vegánske recepty Vegetariánske recepty Čínska kuchyňa Bezlepkové Bezlaktózové Sezónne recepty Ázijská kuchyňa Sezóna - Cibuľa
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 100 | gramov | |
korenie karí | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie kurkuma | ½ | čajovej lyžičky | |
olej repkový | 1 | polievková lyžica | |
reďkovka biela | 200 | gramov | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
tofu biele | 200 | gramov |
Recept
1.
cibuľa 100 gramov • reďkovka biela 200 gramov
Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.
3.
tofu biele 200 gramov • soľ ¼ čajovej lyžičky • korenie kurkuma ½ čajovej lyžičky • korenie karí ¼ čajovej lyžičky
Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.
Dobrú chuť!