Tofu praženica s reďkovkou

Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).
recept,fotorecept,cibuľa,reďkovka biela,tofu biele,Vajíčkové raňajky,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Čínska kuchyňa,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vajíčkové raňajky
Čínska kuchyňa
Kuchtil
Počet porcií
2
Hmotnosť porcie
261 g
Energia porcie
202 kcal
Čas prípravy
20 min.
Náročnosť
nízka
Kategórie
Vajíčkové raňajky › Vegánske recepty › Vegetariánske recepty › Čínska kuchyňa › Bezlaktózové › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa › Sezóna - Cibuľa ›Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 100 44 | gramov kcal | |
korenie karí | ¼ 5 | čajovej lyžičky kcal | |
korenie kurkuma | ½ 8 | čajovej lyžičky kcal | |
olej repkový | 1 135 | polievková lyžica kcal | |
reďkovka biela | 200 44 | gramov kcal | |
soľ | ¼ 0 | čajovej lyžičky kcal | |
tofu biele | 200 168 | gramov kcal |
Recept
1.
cibuľa 100 gramov • reďkovka biela 200 gramov
Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.


3.
tofu biele 200 gramov • soľ ¼ čajovej lyžičky • korenie kurkuma ½ čajovej lyžičky • korenie karí ¼ čajovej lyžičky
Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.

Dobrú chuť!