svetvomne.sk

Tofu praženica s reďkovkou

     

Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

20 min.

Náročnosť

nízka

 

 

 
 
Cibuľa100gramov
Korenie karí¼čajovej lyžičky
Korenie kurkuma½čajovej lyžičky
Olej repkový1polievková lyžica
Reďkovka biela200gramov
Soľ¼čajovej lyžičky
Tofu biele200gramov

1. 

cibuľa 100 g  reďkovka biela 200 g

Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.

2. 

olej repkový 1 PL

Spolu ich opražíme na oleji cca 10 minút.

3. 

tofu biele 200 g  soľ ¼ ČL  korenie kurkuma ½ ČL  korenie karí ¼ ČL

Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.

Dobrú chuť!

 

© 2011 - 2018 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť