Tofu praženica s reďkovkou
Recept na chutnú, šťavnatú a nutrične bohatú vegánsku praženicu - smaženicu (bez vajec).
recept,fotorecept,cibuľa,reďkovka biela,tofu biele,Vajíčkové raňajky,Vegánske recepty,Vegetariánske recepty,Čínska kuchyňa,Bezlaktózové,Bezlepkové
Vajíčkové raňajky
Čínska kuchyňa
Kategórie
Vajíčkové raňajky › Vegánske recepty › Vegetariánske recepty › Čínska kuchyňa › Bezlaktózové › Bezlepkové › Ázijská kuchyňa › Sezóna - Cibuľa ›
Ingrediencie
Ingrediencie
cibuľa | 100 | gramov | |
korenie karí | ¼ | čajovej lyžičky | |
korenie kurkuma | ½ | čajovej lyžičky | |
olej repkový | 1 | polievková lyžica | |
reďkovka biela | 200 | gramov | |
soľ | ¼ | čajovej lyžičky | |
tofu biele | 200 | gramov |
Recept
1.
cibuľa 100 gramov • reďkovka biela 200 gramov
Reďkovku si nakrájame na malé hranolky a cibuľu na jemno.
3.
tofu biele 200 gramov • soľ ¼ čajovej lyžičky • korenie kurkuma ½ čajovej lyžičky • korenie karí ¼ čajovej lyžičky
Pridáme rukou rozmrvené tofu, korenie a prípadne čerstvé bylinky podľa chuti. Občasne premiešame a opekáme cca 10 minút.
Dobrú chuť!