Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kari-cesnakové grilované tofu
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová karí omáčka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Kuracie prsia v karí-zázvore
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kuracie po čínsky
Kurča na španielsky spôsob
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
Lečo s vajcom
HOVÄDZIE MÄSO
Kotlíkový guláš
BRAVČOVÉ MÄSO
Pečené bravčové stehno
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka na sladkokyslo
Patizónový prívarok
ZAVÁRANINY
Zavárame hrušky
Kuracie prsia zapečené so syrom a smotanou
ŠTRÚDLE
Makovo-višňová štrúdľa z lístkového cesta
Kuracie na cukete so smotanou
KNEDLE
Karlovarské toastové knedličky
Ryžový šalát s tuniakom
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť