Národné kuchyne▼
Viac▼
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kari-cesnakové grilované tofu
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová karí omáčka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Kuracie prsia v karí-zázvore
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kuracie po čínsky
Kurča na španielsky spôsob
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
ZÁKUSKY
Oblíž prst
Grankový zákusok
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Hŕstková polievka fazuľová s údeným kolenom
PALACINKY
Špaldovo vaječné fit palacinky
Kokosové rezy
Zeleninová polievka s hubami
Ajurvédska polievka Kičadi
Vyprážané tofu v sezamovo-paprikovom obale
KOLÁČE
Malinová bublanina
Slivkový koláč s mrveničkou
HOVÄDZIE MÄSO
Dusené hovädzie na obľúbený prívarok
BRAVČOVÉ MÄSO
Zemiakové placky s bavorskou sekanou
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť