Národné kuchyne
Viac
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Kari-cesnakové grilované tofu
PRÍVARKY A OMÁČKY
Šampiňónová karí omáčka
VAJÍČKOVÉ RAŇAJKY
Tofu praženica s reďkovkou
KURACIE MÄSO
Kuracie na masle s restovanou fazuľkou
Kuracie prsia v karí-zázvore
MORČACIE MÄSO
Morčacie stehno na karí
ZELENINOVÉ ŠALÁTY
Ryžový šalát s hráškom
Kuracie po čínsky
Kurča na španielsky spôsob
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Kapustová tukožrútska polievka
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
Kariprsia so zelenými fazuľovými strukmi
ZEMIAKOVÉ PRÍLOHY
Zemiakové halušky - strapačky
Hubová praženica z masliakov
Vajíčková polievka s mrkvou
Rýchly fazuľový prívarok z bielej fazule
BRAVČOVÉ MÄSO
Plnená bravčová roláda
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
HOVÄDZIE MÄSO
Chilli con carne
MÄSOVÉ POLIEVKY
Kapustnica z hovädzím mäsom
MAFINY
Dvojfarebné tvarohové mafiny
SLADKÉ JEDLÁ
Parené buchty
DEZERTY V POHÁRI
Domáci čokoládový puding
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2024 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 8 • Prihlásiť