RECEPTY

Aljašská treska s karí omáčkou

Aljašská treska s karí omáčkou

bi-starbi-starbi-starbi-starbi-star

Jednoduchá a rýchla príprava ľahkého obeda aj pre začínajúcich kuchárov. Ako prílohu som zvolil pečenú tekvicu hokkaido, ale rovnako vhodné by mohli byť aj varené zemiaky, alebo zemiaková kaša.

recept,fotorecept,Aljašská treska,korenie karí,smotana na varenie (10-12% tuku),Hlavné jedlá z rýb

Hlavné jedlá z rýb

Kuchtil

Počet porcií

2

Čas prípravy

25 min.

Náročnosť

nízka

Ingrediencie

Ingrediencie

Aljašská treska

300

225

gramov

kcal

bazalka

0

??

kcal

cibuľa

60

27

gramov

kcal

korenie biele mleté

0

??

kcal

korenie karí

1

17

čajová lyžička

kcal

múka polohrubá

1

54

polievková lyžica

kcal

olej olivový

2

264

polievkové lyžice

kcal

smotana na varenie (10-12% tuku)

150

195

mililitrov

kcal

soľ

0

??

kcal

 

Recept

1. Treska na prírodno

Aljašská treska 300 gramov  bazalka  korenie biele mleté  soľ

Rozmrazený filet tresky naporcujeme na tretiny a krátko osmažíme na rozpálenom oleji, len tak dlho, aby sa treska nerozpadla. Prikoreníme bazalkou, bielym korením a soľou.

Rozmrazený filet tresky naporcujeme na tretiny a...

2. Kari omáčka

olej olivový 2 polievkové lyžice  cibuľa 60 gramov  múka polohrubá 1 polievková lyžica

Na panvici rozpálime olej a pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu a restujeme do sklovita. Posypeme múkou a krátko osmažíme.

Na panvici rozpálime olej a pridáme nadrobno...

3. 

korenie karí 1 čajová lyžička  smotana na varenie (10-12% tuku) 150 mililitrov

Pridáme karí, smotanu a premiešame. Podľa potreby dorieďujeme smotanou, alebo mliekom.

Dobrú chuť!

Odporúčané recepty

Články

Obľúbené vyhľadávania

Najpopulárnejšie recepty

© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť