Národné kuchyne▼
Viac▼
STRUKOVINOVÉ POLIEVKY
Fazuľová polievka s kurkumou
HOVÄDZIE MÄSO
Hovädzie kocky v smotanovej omáčke s mrkvou
BEZMÄSITÉ HLAVNÉ JEDLÁ
Zapekaný karfiol s tvarohom
Lusková smotanová polievka
PRÍVARKY A OMÁČKY
Kuracie srdcia na smotane
Pikantná gratinovaná tekvica
KURACIE MÄSO
Kuracie steaky s nivovou omáčkou
CESTOVINY
Lasagne s jemným bešamelom
Gnocchi so syrom Pecorino
HLAVNÉ JEDLÁ Z RÝB
Aljašská treska s karí omáčkou
BRAVČOVÉ MÄSO
Bravčové stehno s ustricovou omáčkou
Hrachový prívarok zo žltého sušeného hrachu
SLANÉ CHUŤOVKY
Bryndzové tyčinky
Mliečna fazuľová polievka
Pečená bravčová roláda
Pečené kurča s ryžou
ZELENINOVÉ POLIEVKY
Vajíčková polievka s mrkvou
Oškvarkové slimáčiky
MÄSOVÉ POLIEVKY
Frankfurtská polievka
ZÁKUSKY
Krémové rezy s mascarpone
Nepečený krémeš
SUCHÉ PEČIVO
Linecké kávové tortičky
Kokosky
18.09.2024
8 pilierov talianskej kuchyne
© 2011 - 2025 NetCorp, s.r.o. • Poháňané systémom Master_CMS 9 • Prihlásiť